Klantbeoordeling
(9.4/10)
 • GRATIS VERZENDING

  Verzending binnen Nederland tussen 1 en 2 werkdagen. U kunt uw bestelling ook op diverse locaties in Nederland ophalen.

  Daarnaast bezorgen wij ook in Belgie en Duitsland.

  Indien uw bestelling een totaalbedrag minder dan € 49,- heeft, brengen wij een verzendbijdrage van € 4,95 in rekening.

 • KIES ZELF JE BEZORGMOMENT

  U bent volledig flexibel in welk tijdvak en dag u de bestelling geleverd wenst te hebben.

  U kunt naast een standaardlevering kiezen voor een avondlevering of een aflevering op een parcelshop naar keuze.

  Optioneel kunt u ook kiezen voor een spoedlevering (voor 11.00 de werkdag erna) en een levering op de Zaterdag!

 • ALTIJD DE VERTROUWDE MAXIME SERVICE
 • EENVOUDIG EN VEILIG BETALEN

  In beveiligde check-out van Buckaroo kunt u kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden als

  Ideal, Credit-Card en MisterCash.

  Wilt u reserveren  en later betalen dat kan via Pay per Email. 

Het product is toegevoegd aan je winkelmand.

Onderhoud Ugg Australia

UGG® AUSTRALlA

Voor alle UGG Australia producten worden alleen de beste kwaliteit sheepskin gebruikt. De sheepskin wordt aan zowel de fleece-, als de huidzijde behandeld en zorgt daardoor voor het zachte comfort waar UGG Australia bekend om staat. Sheepskin is van nature thermostatisch, waardoor blote voeten de lichaamstemperatuur vasthouden, ongeacht de temperatuur buiten. UGG Australia kan daardoor het hele jaar door gedragen worden. Geen enkel ander materiaal houdt uw voeten zo natuurlijk koel en warm tegelijk.

Behandeling van sheepskin 

Sheepskin is een natuurproduct en bestaat uit materiaal dat een speciale onderhouds- en reinigingsmethode vergt. Voor een optimale bescherming raden wij aan de boots te behandelen met Shoeboy's Nano protect alvorens deze voor de eerste keer te dragen. Voor het reinigen van uw UGG Australia producten adviseren wij gebruik te maken van Shoeboy’s multi cleaner. Voor de meest hardnekkige vlekken, kunt u ook gebruik maken van babyshampoo. U dient daarbij het gehele vlak te bevochtigen om geen kringen te ondervinden. Het reinigen van de boots kan alleen met de hand NIET in de wasmachine! (het reinigen van de Ugg is geheel op eigen risico). 

Uggs-schoenen-onderhoud-maxime-schoenen Uggs-schoenen-maxime-schoenen

 

Meest voorkomende schade

Zoals hierboven aangegeven is sheepskin kwestbaar. Mocht u onverhoopt klachten hebben dan kunt u met uw product en aankoopbewijs teruggaan naar ons. Waar wij kunnen beoordelen in hoeverre de schade verholpen zou kunnen worden.

Hieronder leest u wat de eventuele reparatiemogelijkheden zijn op de meest voorkomende schadegevallen die niet onder de garantie vallen.

Gaatje in de neus

De anatomie van de voet en de lengte van teennagels kunnen grote invloed hebben op slijtage van de neus van de UGG boot. Op het moment dat de teen(nagel) tegen de binnenzijde van de sheepskin schuurt, slijt de bescherming van de sheepskin weg. De teen kan daarna door de onbeschermde huid scheuren en zo ontstaat er een gaatje aan de voorzijde van de UGG boot. Wanneer de wol aan de binnenzijde is weggesleten of een gaatje in de neus is ontstaan, kunt u ze ter reparatie aanbieden bij ons, wij kunnen dan een inschatting maken van de reparatiekosten.

Garantie: deze klacht valt niet onder de garantie, maar onder slijtage. Indien gewenst is reparatie wel mogelijk. Echter, het repareren van een gaatje blijft altijd zichtbaar.

Wol van contrefort versleten

Als uw voet te veel speling heeft, kan daardoor wol wegslijten bij het contrefort (hak-hielstuk). Wanneer de wol van het contrefort is weggesleten, kunt u ze ter reparatie aanbieden bij ons.

Garantie: deze klacht valt niet onder de garantie, maar onder slijtage. Indien gewenst is reparatie wel mogelijk.

Binnenzolen versleten

Ook hier geldt: hoe beter de UGG boots passen, hoe minder wrijving... en dat kan vroegtijdige slijtage van de wollen binnenzolen voorkomen. Afhankelijk van de gebruiksintensiteit, het looppatroon en de anatomie van de voet, zal deze slijtage eerder of later optreden.

Garantie: deze klacht valt niet onder de garantie. Indien gewenst is reparatie wel mogelijk. In sommige gevallen (indien uw UGG's uitneembare inlegzolen hebben) kunt u zelf dit probleem verhelpen door het aanschaffen van een paar inlegzolen.

Beschadiging neus bies

Bij normaal gebruik komt de bies van de zool niet in aanraking met de ondergrond. Mocht dit onverhoopt toch voorkomen, dan kan de bies bij de neuzen beschadigen. Deze beschadiging kan gerepareerd worden met een nieuw stukje band, dat altijd iets zichtbaar blijft.

Garantie: deze klacht valt onder gebruikersschade en wordt daardoor niet vergoed. Indien gewenst is reparatie wel mogelijk.

Sheepskin gescheurd langs stiknaad 
UGG Australia footwear moet vanwege zijn kwetsbaarheid voorzichtig aan en uit worden getrokken, om te voorkomen dat de sheepskin zou kunnen scheuren langs de stiknaad. Door zemet twee handen aan te trekken, voorkomt u dat er te veel druk op de stiknaad kom te staan.

Garantie: deze klacht valt niet onder de garantie mits het leer kwalitatief in orde is. Reparatie is wel mogelijk.

Wij danken u voor uw aankoop van UGG Australia. Wanneer u bovenstaande aandachtspunten ter harte neemt zult u lang genieten van dit mooie product. Wij garanderen u kwaliteit, luxe en een uniek en behaaglijk draagcomfort! Geniet ervan.